Intensificator pentru gene

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #REALASH

pentru rezultatele extraordinare
REALASH - Eyelash Enhancer - 3 ml


Faza de creștere a genelor durează aproximativ 30 de zile. Este prea puțin timp ca genele să devină lungi și dese. Formula avansată REALASH accelerează creșterea naturală a genelor și le întărește la rădăcină, și de aceea genele devin mai lungi și mai puternice. Formula acestui intensificator previne, de asemenea, căderea acestora.

Chiar dacă rezultatele vor fi vizibile după 30 de zile, schimbările vizibile le vei observa deja mai devreme. După 2 săptămâni vei observa că genele tale sunt mai puternice, mai sănătoase și mai hrănite. După 21 de zile efectele vor fi și mai spectaculoase. De noul tău aspect te despart numai câteva zile.

Intensificator atemporal

 • 83%Gene mai lungi
 • 79%Gene mai dese

Intensificator atemporal

 • gene cu 83% mai lungi și 79% mai dese
 • eficacitate confirmată de teste
 • nici o notificare despre efecte secundare

REALASH este un ser creat cu gândul la femeile care visează să aibă gene lungi, puternice și dese. Este recomandat în primul rând doamnelor a căror gene sunt natural scurte, slabe din cauza vârstei sau deteriorate din cauza multitudinii de procese de prelungire a acestora, utilizarea unor cosmetice necorespunzătoare sau aplicarea de gene false.

REALASH a fost supus unor teste foarte riguroase care au confirmat că substanțele active din componența formulei alungesc, îndesesc și previn căderea genelor.

50%

14 zile

 • — gene mai puternice
 • — gene mai bine hrănite
75%

21 de zile

 • — gene mai sănătoase
 • — gene mai flexibile
100%

30 de zile

 • — gene mai puternice
 • — gene mai bine hrănite

CITEȘTE OPINIILE PERSOANELOR CARE AU GENE MAI LUNGI ȘI MAI GROASE DATORITĂ REALASH

Mii de femei din întreaga Lume au încercat deja REALASH - serul care a îndeplinit visul lor de a avea gene frumoase.


Înainte După "Sunt impresionată de rezultatele pe care le dă intensificatorul. Înainte de nuntă am căutat un preparat care ar putea să îmbunătățească condiția genelor mele. În cazul meu deja după 2 săptămâni de utilizare a REALASH au fost vizibile rezultatele. Gene mele au devenit mai lungi și mai lucioase. La nuntă mă tot întrebau dacă mi-am prelungit genele:). Vă recomand din tot sufeltul REALASH! Merită!"

Maria, 26 ani

Înainte După "Ochii sunt oglinda sufletului și fiecare om se uită adânc în aceștia. Iar când cineva începea să vorbească cu mine lăsam privirea în jos deoarece îmi era rușine. Întotdeauna am fost complexată din cauza genelor mele scurte. Păreau că încearcă să crească dar nu până la capăt. Din întâmplare am dat într-o bună zi peste intensificatorul REALASH pe Internet și foarte repede m-am convins de acțiunea acestuia. Deja după trei săptămâni genele mele au crescut, în sfârșit! Sunt din ce în ce mai frumoase iar eu nu mă mai simt rușinată".

Magda, 33 ani

Înainte După "După nșterea copilului, au început să îmi cadă părul și genele. Înainte toți le lăudau. La îndemnul prietenei mele m-am hotărât să încerc intensificatorul pentru gene REALASH. Deja după o lună de zile genele au revenit la aspectul dinainte. Mi-a revnit, de asemenea, și încrederea în sine. REALASH are un preț rezonabil și o bună calitate! "

Dora, 32 ani

GENE MAI PUTERNICE ȘI MAI LUNGI DUPĂ DOAR 21 DE ZILE

Înainte 21 dni După
 • Eficacitate confirmată prin teste
 • Genele Tale naturale cu 83% mai lungi și 79% mai dese
 • Nu provoacă iritații și alergii*

Cum acționează intensificatorul pentru gene?

Faza de creștere a genelor durează aproximativ 30 de zile. Este prea puțin pentru ca genele să devină mai lungi și mai dese. Formula REALASH avansată acceșerează creșterea naturală a genelor și le face mai puternice la rădăcină și de aceea genele devin mai lungi și mai puternice. Formula acestui intensificator previne, de asemenea, căderea acestora. Pentru a folosi din plin potențialul REALASH, trebuie să folosiți intensificatorul o dată pe zi, de preferință seara după curățarea feței de machiaj, prin aplicarea acestuia pe linia genelor pleoapei superioare. Datorită consistenței dese și a plicatorului bine adaptat, cantitatea de 3 ml de ser ajunge pentru 3 luni de zile. Utilizarea acestuia este extrem de simpu - ajunge numai o atingere pentru a te putea bucura de gene frumoase.

* în grupa de persoane care au fost supuse testelor nu au fost semnalate nici un fel de efecte secundare

eficacitate confirmată de teste

REALASH a fost supus unor teste foarte riguroase care au confirmat că substanțele active din componența formulei alungesc, îndesesc și previn căderea genelor. Rezultatele testelor cu participarea a unei grupe de femei cu vârsta între 25 - 45 de ani sunt următoarele:

Testat din punct de vedere dermatologic și oftalmologic

 • 86% de persoane supuse testelor au observat că genele lor sunt mai puternice
 • 79% mai dese sunt genele după o lună de utilizare
 • 83% mai lungi sunt genele după o lună
 • 88% dintre persoanele testate au observat un procent mai mic de gene căzute
 • în grupa testată nu au fost determinate nici un fel de efecte secundare

"REALASH este un preparat complet sigur care stimulează creșterea genelor. Nu provoacă iritații, alergii sau schimbări în culoarea irisului ochiului, ceea ce este un efect secundar foarte des în cazul majorității intensificatoarelor pentru gene, care sunt disponibile pe piață. REALASH îndeplinește toate cerințele dermatologilor cu privire la siguranță, și mai ales așteptările clientelor".


Anna Wojcik, cosmetolog licențiat

 • 83%Gene mai lungi
 • 79%Gene mai dese

Compoziție inovatoare.

Pentru ca intensificatorul pentru gene REALASH să fie și mai eficientă, formula acesteia a fost completată cu nanopeptide active și molecule de aminoacizi.

Intensificatorul pentr gene REALASH a fost testată din punct de vedere dermatologic și oftalmologic. Nu s-a constatat apariția iritațiilor sau a alergiilor. De siguranța acestuia sunt răspunzătoare extractele de plante, cum ar fi de ex. de obligeană, care are acțiune antiinflamatoare, gălbenele, care accelerează regenerarea și in care previne uscarea pielii.

Aceste substanțe protejează, îngrijesc și calmează pielea din jurul ochilor.

86%

dintre femeile care au fost supuse testelor au observat că genelor lor sunt mai puternice

88%

dintre femeile care au fost supuse testelor au observat că le cad mai puține gene

89%

dintre femeile care au fost supuse testelor au observat îmbunătățirea condiției genelor

Cum trebuie folosit?

01.

Șterge foarte bine machiajul și usucă pielea din jurul ochilor.

02.

Printr-o mișcare delicată cu ajutorul pensulei aplicați intensificatorul pe pleoapa superioară.

03.

Admiră rezultatele și seduce cu privirea!

01.

REALASH poate fi folosit de oricine?

REALASH este un preparat destinat în principal pentru femei, dar îl pot folosi, de asemenea, și bărbații. Preparatul poate fi folosit de persoanele cu ochi sensibili, cu defecte, care poartă lentile de contact, gene false sau machiaj permanent. Femeilor gravide, mamelor care alăptează, persoanelor care se află în timpul chimioterapiei și persoanelor care nu au atins vârsta de 18 ani nu li se recomandă folosirea acestui intensificator.

02.

REALASH este un produs sigur?

Produsul nostru a fost testat din punct de vedere dermatologic și oftalmologic. În timpul testelor nu au fost determinate nici un fel de efecte secundare. Totuși trebuie să țineți minte că, femeile gravide, mamele care alăptează, persoanele în timpul tratamentului chimioterapic sau persoanele care nu au vârsta de 18 ani nu trebuie să folosească acest intensificator.

03.

Care este compoziția intensificatorului REALASH?

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

În timpul folosirii intensificatorului REALASH pot aplica hena pe gene?

Cu siguranță da, nu există nici un fel de contraindicații. Hena va intensifica efectul genelor lungi, dese și hrănite și le va face mai închise la culoare.

05.

Pot să aplic machiajul de zi cu zi în timpul curei cu REALASH?

Da. Acțiunea intensificatorului pentru gene REALASH are loc noaptea. Efectele sunt cel mai bine vizibile după aplicarea pe gene a rimelului preferat.

06.

Când sunt vizibile primele efecte și cât timp durează cura cu REALASH?

Deja după 14 zile vei observa că genele Tale au devenit mai puternice, mai sănătoase și mai hrănite, După 21 de zile efectele vor fi și mai spectaculoase. După ce vei atinge rezultatetele pe care ți le-ai propus, se recomandă utilizarea REALASH de două - trei ori pe săptămână - pentru a menține efectele obținute.

07.

Cum trebuie folosit intensificatorul pentru gene REALASH?

Este nevoie, literalmente, numai de un minut, deoarece produsul este foarte simplu de utilizat. Aplicatorul practic, a cărui formă seamnăn cu un eyeliner, face posibilă aplicarea foarte exactă a produsului. Seare, după ștergerea perfectă a machiajului și uscarea pielii din jurul ochilor, aplică REALASH-ul delicat cu ajutorul pensulei pe linia superioară a pleoapei. Această activitate trebuie realizată în fiecare zi pe perioada curei. După acest timp, pentru a menține efectele obținute, se recomandă utilizarea REALASH de două - trei ori pe săptămână.

08.

Pentru ce perioadă de timp ajunge un produs REALASH?

Capacitatea unui intensificator pentru gene REALASH este de 3 ml și ajunge pentru 3 luni. Dacă dorești să-ți asiguri menținerea efectelor obținute pentru o perioadă mai lungă de timp vei avea cu siguranță nevoie de un nou intensificator REALASH.

09.

Care este termenul de valabilitate al intensificatorului pentru gene REALASH?

Termenul de valabilitate după deschiderea produsului este de 6 luni de zile.

10.

Ce se poate întâmpla dacă uit să aplic REALASH-ul sau îl voi aplica nu o dată ci de două ori pe zi?

Dacă din orice motive vei uita să aplici intensificatorul seara, atunci acesta trebuie aplicat seara următoare. Dar trebuie totuși, să ții minte că numai datorită aplicării sistematice vei obține rezultatele mult așteptate. Orice abatere de la rutina de zi cu zi va cauza lungirea timpului în care vei putea vedea efectele. Dacă te gândești la aplicareaintensificatorul mai mult decât o dată pe zi, ține minte că nu este necesar și acest fapt nu va grăbi regenerarea genelor. REALASH, care are ca scop lungirea, îngroșarea, curbarea și întărirea genelor tare este destinat pentru a fi folosit o dată pe zi.

11.

Ce se va întâmpla când nu voi mai folosi REALASH?

După ce vei atinge rezultatele mult dorite, se recomandă ca intensificatorul să îl folosești în continuare cu scopul de menținere a efectelor obținute. REALASH va sprijini corespunzător hrănirea și consolidarea genelor Tale, pentru ca în permanență acestea să ispitească cu aspectul său.

12.

Folosesc REALASH de ceva timp și am că pielea pe locul unde este aplicat intensificatorul a devenit mai închisă la culoare. Ce trebuie să fac?

Unele persoane pot observa o culoare mai închisă a pielii pe locul unde este aplicat REALASH (mai ales în cazul în care acesta este folosit zilnic o perioadă lungă de timp). Aceste simptome sunt normale și pot să apară dar după un timp dispar.

13.

Ce trebuie făcut în cazul în care intensificatorul a ajuns în ochi?

În cazul în care intensificatorul intră în ochi, aceștia trebuie clătiți cu cantitate mare de apă curată.

14.

REALASH a fost testat pe animale?

Nu, produsul nu a fost testat pe animale.

15.

De unde pot achiziționa REALASH?

REALASH este un preparat elaborat pe baza unor analize științifice, de aceea selectăm cu foarte mare atenție punctele de distribuție a acestuia. Vindem acest produs pe acest site cât și în saloanele de înfrumusețare.

16.

Va afla cineva că folosesc REALASH?

Acordăm o foarte mare atenție în ceea ce privește confidențialitatea Clienților noștri. Comandând REALASH pe acest site ai siguranța că, REALASH va fi livrat la adresa furnizată de Tine într-un ambalaj care nu va trăda conținutul acestuia. De aceea nu există nici o posibilitate ca cineva să afle ce ai cumpărat, în afara cazului în care singură vei divulga acest secret.

17.

Cât timp va trebui să aștept până la primirea coletului?

Comenzile sunt realizate în două zile lucrătoare, iar produsul livrat este împachetat sub formă de colet discret, de către un angajat al companiei de curierat.

18.

Este posibilă livrarea în străinătate?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON

19.

Prin ce diferă intensificatorul pentru gene REALASH de alte intensificatoare pentru gene disponibile pe piață?

Există o mulțime de motive. Cele mai importante sunt eficiența și siguranța. Mai mult chiar, interesul enorm pentru intensificatorul REALASH și opiniile pozitive ale clientelor mulțumite reprezintă recomandarea cea mai bună. De reținut este, de asemenea, și prețul produsului.