Despre brand

Vezi cu ce se ocupă ORPHICA, ce este important pentru noi și care sunt valorile pe care sunt prioritare în munca noastră de zi cu zi.

Abordarea noastră

În mod constant ne inspirăm din natură, descoperim proprietățile plantelor și folosim extractele acestora pentru a produce produse inovatoare, care sunt deosebite datorită testelor de laborator confirmate.

Creăm produse de cea mai înaltă calitate, care nu numai că sunt sigure, dar și eficiente. Acest lucru este posibil datorită combinării unice a puterii naturii cu descoperirile științifice.

Misiunea noastră

Află de ce brandul ORPHICA este deosebit

Misiunea noastră este "Real You", și anume "Adevărata Tu". Dorim să Te ajutăm să descoperi frumusețea Ta naturală și să subliniem toate avantajele. Scopul nostru este să Te facem să te placi așa cum ești - deoarece ești superbă.

lumea brandului este creată cu grijă de produse bine gândite, inovatoare și cu o eficiență mare. ORPHICA a fost creată pentru femeile, care apreciază cea mai înaltă calitate și sunt în căutare de cele mai bune soluții.

ORPHICA - 100% ingrediente naturale, sigure>

SIGURANȚĂ

Utilizăm ingrediente care provin din mediul natural. Avem grijă ca produsele noastre să fie sigure și le supunem testelor de laborator pentru a ne asigura că nu vor cauza efecte secundare.

Încredere

Încredere

Foarte detaliat supraveghem întregul proces de producție și distribuție, de aceea avem siguranța că produsele vor îndeplini așteptările Tale. Datorită acestui fapt ORPHICA a dobândit încrederea clientelor din 35 de țări din lume.

Inovație

Inovație

Realizăm o mulțime de teste pentru a ne asigra că ingredientele folosite sunt cele mai eficiente. Inspirația noastră este natura, de aceea propunem combinații unice de ingrediente, îmbunătățind în permanență produsele noastre.

Emilia Gromska - cosmetolog licențiat

"ORPHICA reprezintă cea mai înaltă calitate a produselor. Compania selectează cu atenție și culege ingredientele aflate în natură, creând preparate extrem de eficiente. În același timp, se ingrijeste de securitate, ceea ce este atât de important pentru fiecare dintre noi. Produsele cosmetice ORPHICA au suportat numeroase teste pentru a reduce riscul de iritație și de alergii. Persoanele cu pielea sensibila și delicată pot folosi produsele acestei mărci pentru îngrijirea zilnică. Eu recomand produsele cosmetice ORPHICA tuturor celor care apreciaza calitatea inalta, doresc sa aiba grija de ei insisi si sa se bucure de aspectul frumos ".

EMILIA GROMSKA cosmetolog licențiat