Cremă de mâini

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #Touch

pentru rezultatele extraordinare
CREMĂ DE MÂINI TOUCH - 100 ML


Deoarece sunt expuse influenței negative a factorilor externi, mâinile necesită o îngrijire complexă. Bacteriile, substanțele dăunătoare, temperaturile scăzute iarna, toate acestea contribuie la apariția microleziunilor, crăparea pielii, deteriorarea cuticulelor și pierderea elasticității. Pentru a uita de pielea uscată și a asigura aspectul sănătos al mâinilor, ORPHICA a lansat gama TOUCH - regenerare și îngrijire pentru mâini.

Îmbogățită cu formula Intensive Moisture Therapy, crema de mâini TOUCH regenerează și hrănește intensiv pielea, în același timp, îmbunătățindu-i elasticitatea și fermitatea. După aplicare, pielea este acoperită cu o peliculă invizibilă, de protecție. Bogat în ingrediente naturale, produsul calmează și hidratează pielea iritată a mâinilor și ameliorează pielea uscată și crăpată a mâinilor. Crema hrănește, accelerează procesul de regenerare a pielii, reduce ridurile fine și are rol de antioxidant. Produsul a fost testat dermatologic.

O PIELE A MÂINILOR MAI ELASTICĂ ȘI REGENERATĂ

Clienții care au participat la testarea produsului au apreciat beneficiile cremei de mâini TOUCH


95%

confirmă că după o utilizare regulată a cremei, pielea este mai hidratată

90%

au observat că pielea a devenit mai elastică

90%

dintre participanți au simțit pielea mai fină și mai hrănită

85%

au observat o piele mai fermă

Dacă mâinile tale au nevoie de hidratare intensă și, în plus, vrei o piele mai fină, mai fermă și mai hrănită, crema de mâini TOUCH este perfectă pentru tine. Formula ei unică, Intensive Moisture Therapy, a fost creată pentru a oferi regenerare în profunzime și pentru a răspunde nevoilor pe care le are pielea mâinilor, aceasta fiind vulnerabilă în fața factorilor externi, schimbărilor datorate înaintării în vârstă, astfel că de multe ori devine uscată și mai puțin fermă. Analiza atentă la care a fost supus produsul a dovedit că această cremă nu irită pielea mâinilor, iar ingredientele sale active fac mâinile mai suple, protejate, hidratate intens și îngrijite.

CITEȘTE OPINIILE CLIENTELOR NOASTRE

Au obținut deja rezultatele dorite și și-au îngrijit mâinile cu crema TOUCH!


Înainte După Pielea mâinilor mele este foarte sensibilă și nu este ușor. Din păcate, până să încerc cosmeticele din gama TOUCH, niciun produs nu mi-a îndeplinit așteptările. Am încercat TOUCH și imediat am știut că TOUCH este pentru mine. Îmi place când crema de mâini oferă o hidratare intensă, regenerează chiar și cea mai crăpată piele și, cel mai important, nu irită pielea. Recomand din suflet TOUCH tuturor.

ANA, 30

Înainte După Îmi place când pielea mâinilor este fină, moale și îngrijită. Până acum doar câteva produse s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele, dar de niciunul nu am fost 100% mulțumită. Apreciez produsele de cea mai înaltă calitate, așa că am decis să cumpăr produse cosmetice din gama TOUCH de la ORPHICA. Îmi place foarte mult crema de mâini TOUCH pentru că se absoarbe rapid, îmi hrănește pielea și asigură cu ușurință o hidratare corespunzătoare.

IOANA, 26

Înainte După Sufăr de alergii și îmi este foarte greu să aleg produse care nu îmi irită pielea. Glicerina de la farmacie era singurul produs pe care puteam să-l folosesc până acum. Din fericire, am descoperit produsele din gama TOUCH. Ador crema de mâini pentru compoziția ideală care este testată dermatologic și nu îmi declanșează alergiile. Apropo, am observat că ajută și cu ridurile mai fine de pe mâini.

ANETA, 29

Ingrediente unice

Îmbogățită cu formula Intensive Moisture Therapy, crema de mâini TOUCH este o combinație unică de ingrediente active care îngrijesc pielea, lăsând-o regenerată, suplă și protejată în fața deshidratării excesive. Înalta calitate, siguranța și eficiența sunt garanția satisfacției clientelor noastre.

Compoziția produsului a fost îmbogățită cu ingrediente naturale și extracte care asigură starea perfectă a pielii mânilor și împiedică uscarea ei. Glicerina face pielea mai elastică și mai fermă. Ureea hidratează pielea și o face mai fină. Vitamina E are rol de antioxidant, protejează și ajută la reducerea ridurilor. Pantenolul accelerează regenerarea epidermei, făcând pielea catifelată, dar are și proprietăți anti-inflamatorii. Deoarece are capacitatea de a reține umiditate, hialuronatul de sodiu formează un film pe suprafața mâinilor care asigură un nivel adecvat de hidratare. Extractul de ceai verde încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, hidratează, calmează iritațiile și inflamațiile. De asemenea, este o sursă de polifenoli care sunt bogați în complexul de vitamine B, vitaminele A, C, K, calciu, fier, fosfor, potasiu și silicon, pentru a aminti doar câteva.

Cum trebuie folosit?

01.

Înainte de a utiliza crema de mâini TOUCH, asigură-te că pielea este curată și uscată.

02.

Aplică o cantitate mică de cremă pe mâini.

03.

Întinde crema ușor, cu mișcări circulare, până la absorbirea ei completă.

01.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CREMA DE MÂINI TOUCH?

Bogat în ingrediente naturale, produsul calmează și hidratează pielea iritată a mâinilor și ameliorează mâinile uscate și crăpate. Crema accelerează procesul de regenerare a pielii, reduce ridurile fine și are rol de antioxidant.

02.

CUM SE FOLOSEȘTE CREMA DE MÂINI TOUCH?

Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate mică de cremă pe pielea curată și uscată. Întinde-o ușor, cu mișcări circulare, până la absobirea completă. Nu se recomandă utilizarea în cazul unei sensibilități crescute la oricare din ingredientele produsului. În cazul unui contact direct cu ochii, clătește imediat cu apă din abundență.

03.

PENTRU CINE ESTE CREMA DE MÂINI TOUCH?

Crema de mâini TOUCH a fost creată pentru persoanele ale căror mâini au nevoie de o îngrijire complexă și sunt supuse zilnic influenței factorilor externi. Dacă mâinile tale nu au pielea moale, ci crăpată și uscată, crema de mâini TOUCH este perfectă pentru tine. Pentru a asigura o îngrijire completă, folosește și alte produse din gama TOUCH.

04.

DE CE ESTE CREMA DE MÂINI TOUCH UNICĂ?

Crema de mâini TOUCH este extraordinară, deoarece este îmbogățită cu formula Intensive Moisture Therapy care regenerează și hrănește intens pielea, în același timp crescându-i elasticitatea și fermitatea. După aplicare, pielea este acoperită cu un film invizibil de protecție care ajută la menținerea pielii hidratate.

05.

CÂT ESTE PDD (perioada după deschidere) PENTRU CREMA DE MÂINI TOUCH?

PDD al produsului este de 3 luni.

06.

ESTE CREMA DE MÂINI TOUCH SIGURĂ?

Da, produsul este pe deplin sigur. Crema de mâini TOUCH a fost supusă unor analize alergologice și dermatologice riguroase care au confirmat că ingredientele active din compoziție hrănesc și hidratează pielea uscată și iritată, accelerând procesul de regenerare. De aceea produsul poate fi folosit fără griji.

07.

CARE SUNT INGREDIENTELE CREMEI DE MÂINI TOUCH?

Crema de mâini TOUCH conține: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Urea, Panthenol, Camellia Sinensis Extract, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

08.

CUM TREBUIE PĂSTRATĂ CREMA DE MÂINI TOUCH?

Produsul trebuie păstrat la temperatura camerei, între 8ᵒC și 25ᵒC. A se păstra închis ermetic, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

09.

TRIMITEȚI COMENZI ȘI ÎN STRĂINĂTATE?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON

10.

În cât timp voi primi comanda?

Comenile sunt livrate în 2 zile lucrătoare.