745 134

Dermatograf

  • Livrare gratuită
  • 90 de zile pentru returnare

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #ARROW

pentru rezultatele extraordinare




ARROW - dermatograf


ARROW Eye Pencil este un dermatograf moale, datorită căruia vei putea să subliniezi într-un mod ideal privirea. Durabilitatea acesteia asigură un aspect perfect pentru toată ziua. Dermatograful este disponibil în 5 culori: negru, maro, nude, mentă și grafit.

Compoziția dermatografului a fost îmbogățit cu extracte naturale de cea mai înaltă calitate, care vor îngriji pielea din jurul ochilor. Datorită buretului anexat cu ajutorul căruia vei putea cu ușurință să întinzi dunga desenată, vei obține exact efectul pe care îl aștepți.

  • Livrare gratuită
  • 90 de zile pentru returnare

ÎNGRIJIREA PIELII DIN JURUL OCHILOR

  • Culoare intensă
  • Nu se mânjește
Consistență moale
Burete special pentru întinderea liniei desenate.

ARROW îți va permite să realizezi machiajul pe care îl dorești. Acest lucru se datorează consistenței moi și corespunzător compuse a dermatografului , cu ajutorul căruia vei sublinia ideal sau vei corecta forma ochiului Tău. Desenează o linie pe linia superioară sau pe cea inferioară a ochiului. Linia o poți întinde cu ajutorul buretelui moale, special, care este amplasat la unul din capetele dermatografului. Datorită acestuia foarte repede vei obține efectul senzual de „smokey eyes”.

  • Livrare gratuită
  • 90 de zile pentru returnare

Ingrediente unice

În ARROW la fel ca în cazul altor produse cosmetice ale brandului nostru, am folosit ingrediente naturale, care subliniază frumusețea feminină. Extrasul din florile de gălbenele au acțiune regeneratoare și protejează împotriva iritațiilor.

Extractul de in hrănește și hidratează foarte bine pielea. Extractul de obligeană posedă proprietăți vindecătoare și oferă flexibilitate pielii. Formula unică a dermatografului face ca, pielea din jurul ochilor să fie îngrijită iar genele sunt fortificate și mai strălucitoare.

Ingredientele au fost selectate în proporții ideale, creând o consistență delicată a dermatografului. Această combinație oferă garanția de utilizare în siguranță. Chiar și persoanele cu pielea delicată din jurul ochilor pot să folosească ARROW și pot să se bucure de o privire captivantă.

  • Livrare gratuită
  • 90 de zile pentru returnare

Cum trebuie folosit?




Începe să desenezi linia din colțul extern al ochiului. Conduce dermatograful de-a lungul liniei genelor pleoapei superioare în direcția colțului extern. De asemenea, poți utiliza dermatograful de-a lungul liniei pleoapei inferioare a ochiului. Pentru a obține efectul de „smokey eyes”, folosește buretele anexat și întinde linia desenată pe pleoapă. În funcție de efectul așteptat poți regla grosimea și forma liniei.

01.

Cum trebuie folosit dermatograful ARROW?

ARROW a luat naștere pentru confortul Tău și poți desena oricare dintre linii. Atât pe pleoapa superioară cât și pe cea inferioară, cât și pe linia pleoapei inferioare. ARROW este opțiunea ideală pentru fiecare tip de machiaj. Este bine de adăugat că, dermatograful care în compoziția sa are ingrediente de cea mai înaltă calitate, îngrijește zonele sensibile din jurul ochilor. La ARROW a fost anexat un burete special pentru întinderea liniilor desenate. Datorită acestuia, realizarea machiajului modern de tip ,,smokey eyes” va fi mai simplă ca niciodată!

02.

La ce servește buretele anexat?

Cu buretele special care este anexat la ARROW, vei întinde perfect liniile de pe pleoape și într-un mod foarte simplu vei putea realiza machiajul de tip ,,smokey eyes” . Buretele poate fi foarte ușor spălat cu apă caldă și săpun, și de aceea nu va acumula bacterii și alte impurități.

03.

Care este compoziția dermatografului ARROW?

Compoziția dermatografului ARROW: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/ Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

04.

Dermatograful poate irita pielea sensibilă?

Nu. Formula inovatoare cât și ingredientele de cea mai înaltă calitate îngrijesc pielea sensibilă din jurul ochilor și sunt perfect sigure. Dermatograful nu provoacă alergii și nu irită pielea.

05.

Ce face ca dermatograful ARROW să fie atât de unic?

Consistența moale a dermatografului, efectul de lungă durată a acestia și ingredientele selectate cu grijă, fac ca, ARROW să fie unic în felul său. Cu ușurință vei putea realiza machiajul pe care îl dorești - de la ,,smokey eyes”, până la linii subțiri precise. Liniile se mențin toată ziua, nu va trebui să te uiți în permanență în oglindă, pentru a ajusta make-upul. ARROW a fost compusă din ingrediente de cea mai înaltă calitate, care îngrijesc pielea delicată din jurul ochilor. ORPHICA este un brand internațional, recunoscut și cel mai important pentru noi este satisfacerea clientelor noastre. De aceea creăm produse cosmetice de cea mai înaltă calitate.

06.

În ce culori este disponibil dermatograful ARROW?

ARROW este disponibil în negru, maro, nude, mentă și grafit.

07.

Cât timp se menține dermatograful ARROW pe pleoape?

Efectul dermatografului ARROW este de lungă durată, se menține pe pleoapă toată ziua.

08.

Ce efect voi obține după utilizarea dermatografuli ARROW?

Folosind ARROW vei atinge efectul pe care îl dorești. Dacă după utilizarea acestuia vei întinde dermatograful cu ajutorul buretelui anexat, vei obține efectul modern de ,,smokey eyes”. Cu ajutorul dermatografului poți realiza, de asemenea, cu precizie, linii subțiri. Machiajul Tău depinde de preferințele tale!

09.

Care este consistența dermatografului ARROW?

ARROW are o conistență moale, care este ideală atât pentru machiajul de tip ,,smokey eyes”, cât și pentru desenearea liniilor subțiri. Este bine de adăugat că, textura delicată a dermatografului nu irită zonele sensibile din jurul ochilor.

10.

Cât timp voi aștepta sosirea coletului?

Produsele sunt expediate în 2 zile lucrătoare. Ieșind în întâmpinarea clienților noștri, acoperim în întregime costurile de expediere.

11.

Este posibilă expedierea în străinătate?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON