Eliberează feminitatea din tine

REALASH reprezintă un pic de lux pe care ți-l poți permite.

REALASH îți lungește, îndesește și fortifică genele. Va accelera procesul de creștere naturală a acestora, și, de asemenea, va atenua căderea acestora. Testele realizate au confirmat eficiența acestuia. Verificat de specialiști din punct de vedere dermatologic și oftalmologic, va permite extragerea frumuseții tale naturale.

LIVRARE GRATUITĂ PRIN CURIER! Alegeți plata în avans și obțineți livrarea gratuită!

 • 90 de zile
  pentru returnare

  Dacă nu vei fi mulțumită de rezultate, poți returna produsul în 90 de zile. Îți vom returna banii.

 • Ingrediente
  naturale

  Produsele brandului ORPHICA conțin ingrediente naturale, a căror sarcină este îngrijirea pielii din jurul ochilor.

01. ALEGE CANTITATEA

REALASH -EYELASH ENHANCER 250 RON

Prețul unei cutii: 250 RON 1 cutie: 3ml Perioadă tratament: 3 luni

Adu-le un pic de bucurie celor care sunt importanți pentru tine

Clientele noastre cumpără des Realash pentru mamele, surorile și prietenele lor. Dacă dorești ca această persoană să se simtă și ea frumoasă, gândește-te și la ea și mărește numărul de cutii comandate:

Alege cantitatea admisă de cutii pentru o comandă:

la_cloud_ >la_cloud_
"Cel mai bun prieten al meu @orphica_official... Ador această mască hrănitoare pentru gene. În câteva săptămâni, genele devin lungi și groase, după cum puteți vedea. O recomand tuturor, îmi place și nu aș mai putea să stau fără ea." #beauty #makeup #realash #orphica
 • GARANȚIA EFICACITĂȚII

  Suntem pe deplin siguri de eficacitatea produselor noastre. Atât de siguri încât oferim garanția de returnare a banilor. Înseamnă că poți returna produsul, dacă dintr-un anume motiv constați că nu ți-a îndeplinit așteptările.

 • EFECTE VIZIBILE IMEDIAT

  O parte dintre femei au observat că genele lor au devenit mai puternice, mai sănătoase și mai bine hrănite chiar după 14 zile de la începerea folosirii.

 • SIGURANȚĂ

  Produsele cosmetice marca ORPHICA nu provoacă iritații, alergii sau alte efecte secundare. Acest lucru este confirmat atât de testele realizate, cât și de impresiile utilizatoarelor.

 • CONFIDENȚIALITATE

  Protejarea confidențialității datelor tale reprezintă una dintre prioritățile noastre de bază – nu publicăm și nu vindem datele cu caracter personal pe care le-am obținut de la Clienții noștri.

 • COMANDĂ PRIN TELEFON

  Dacă din orice motiv nu vei putea să depui comanda prin intermediul formularului de pe site, contactează-ne prin telefon la numerele 0356/462 302 sau 0772 037 297 (telefonul este la dispoziția ta între orele 9.00-17.00) și transmite-ne toate datele necesare pentru realizarea comenzii. Curierul va livra coletul cu plata la primire.

DACĂ DOREȘTI SĂ AI, DE ASEMENEA, ȘI SPRÂNCENE FRUMOASE, POȚI ADĂUGA INTENSIFICATORUL PENTRU SPRÂNCENE

 • Brow – Brow Conditioner

  225 RON

  Ser pentru sprancene E timpul sa ne ocupam de sprancene! BROW este un ser eficient care iti va face sprancenele mai pline, mai rezistente si mai lucioase! Un flacon de 4 ml este suficient pentru 3 luni de ingrijire!

  ÎNAINTE
  before
  DUPĂ
  after

02. COMPLETEAZĂ FORMULARUL

 • Pot să primesc coletul dacă mă aflu în străinătate? Companiile de curierat cu care colaborăm pot să livreze coletul în cele mai multe țări din lume – în această situație este prelungit numai timpul de livrare. Despre termenul de livrare vei fi informat după depunerea comenzii. Costul livrării în cazul unei comenzi din străinătate este întotdeauna de 90 ron – indiferent de țara selectată. Singura cerință este ca fiecare comandă din străinătate să fie plătită în avans, înainte de trimiterea coletului.
 • De ce trebuie să trec numărul de telefon? Cerem trecerea numărului de telefon deoarece aceasta este cea mai rapidă metodă de contactare. Numărul tău de telefon este, de asemenea, transmis companiei de curierat pentru ca angajatul acesteia să poată lua legătura cu tine, dacă va fi nevoie.

03. ALEGE MODALITATEA DE PLATĂ

Dupa plasarea comenzii, sistemul vă va redicționa la secția, unde veti putea plati online. Produsele comandate va vor fi trimise imediat dupa confirmarea platii. Timpul de procesare a comenzii este de maxim 3-5 zile lucratoare.

Coletul dumneavoastră va fi livrat în termen de 3-5 zile lucrătoare din momentul expedierii din depozit.

04. DEPUNE COMANDA

Livrare gratuită: 0 RON
Total plată: 0RON
Timpul de procesare a comenzii 2 zi
Partenerii noștri în logistică