ORPHICA
 • Proces de achiziții în siguranță 
 • Livrare gratuită prin companie de curierat

Comandă PURE și bucură-te
de o privire frumoasă

Datorită produsului PURE vei îngriji complet pielea delicată din jurul ochilor. Serul hidratează, hrănește și luminează intens. Suplimentar, ingredientele perfect selectate reduc cearcănele și întârzie procesul de apariție a ridurilor

LIVRARE GRATUITĂ PRIN CURIER!

Alegeți plata în avans și obțineți livrarea gratuită!

01. Selectează

PURE - Ser pentru pielea din jurul ochilor (15ml)

230 RON
Selectează cantitatea:
 • ÎNTÂRZIE PROCESUL DE APARIȚIE A RIDURILOR DIN JURUL OCHILOR
 • HIDRATEAZĂ, NETEZEȘTE ȘI OFERĂ FERMITATE PIELII
 • LUMINEAZĂ PIELEA ȘI ÎI OFERĂ OCULOARE FRUMOASĂ
 • REDUCE CEARCĂNELE ȘI UMFLĂTURILE DE SUB OCHI

ADAUGĂ INTENSIFICATORUL REALASH ȘI OBȚINE GENE LUNGI, DESE ȘI STRĂLUCITOARE

 • REALASH - Intensificator

  219 RON

  REALASH este un intensificator creat cu gândul la persoanele care doresc să aibă gene lungi, puternice și dese. Formula unică a fost completată cu nanopeptide active și molecule de aminoacizi. De siguranța produsului sunt răspunzătoare extractele de plante, care protejează, îngrijesc și alină pielea delicată din jurul ochilor. Cu REALASH gene Tale pot fi cu 83% mai lungi și 79% mai dese.

  ÎNAINTE
  before
  DUPĂ
  after

02. Completează formularul

 • Pot sa primesc coletul cat timp sunt in strainatate? Companiile de curierat cu care colaborăm au posibilitatea de a livra coletul în marea majoritate a țărilor din lume – în acest caz se poate lungi doar termenul de livrare. Despre termenul de livrare a coletului vei fi anunțat după depunerea comenzii. Costul de livrare în cazul comenzii din străinătate este întotdeauna de 0 ron – indiferent de țara selectată. Este necesar ca toate comenzile din străinătate să fie achitate în avans.
 • De ce trebuie sa imi dau numarul de telefon? Avem nevoie de numărul dvs. de telefon, deoarece aceasta este cea mai rapida metoda de contact. Numărul dvs. de telefon este, de asemenea, transmis la compania de curierat pentru ca sa puteți fi contactat direct, dacă este necesar.

03. Alege metoda de plată

Livrarea se va face imediat dupa plasarea comenzii. Coletul dumneavoastră va fi livrat în termen de 2-3 zile lucrătoare din momentul expedierii din depozit.

Dupa plasarea comenzii, veti fi redirectionat catre sistemul de plata, unde veti putea plati online. Produsele comandate va vor fi trimise imediat dupa confirmarea platii. Timpul de procesare a comenzii este de maxim 3-4 zile lucratoare.

04. Depune comanda

Cota TVA:24%
Net:0 RON
TVA:0 RON
Brut:0 RON
Livrare gratuită:0 RON
Total plată:0 RON
Timpul de realizare a comenzii:2 zile