740 438

SET DE MĂNUȘI HIDRATANTE

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #Touch

pentru rezultatele extraordinare
SET DE MĂNUȘI HIDRATANTE TOUCH - 4 PERECHI


Mâinile moi și catifelate nu trebuie să rămână un vis. Câștigă bătălia împotriva iritațiilor, a pielii aspre și crăpate. Pentru a face acest lucru, nu e nevoie să alegi un tratament profesional la un spa costisitor. Ai nevoie doar de 15 minute, acasă, pentru a te bucura de o piele hrănită și hidratată. Protejează-ți mâinile de efectele negative ale factorilor externi. Pentru a te ajuta, ORPHICA a creat gama TOUCH - terapie de regenerare și îngrijire a mâinilor.

Îmbogățit cu formula Active Ceramide Therapy, setul de mănuși hidratante TOUCH hidratează pielea în profunzime, făcând-o elastică și fermă. După aplicare, pielea este acoperită cu un film invizibil de protecție care împiedică deshidratarea. Produsul e îmbibat cu o substanță ale cărei ingrediente naturale au proprietăți antiseptice, netezesc ridurile de pe mâini, accelerează procesele de regenerare și calmează iritațiile, în același timp stimulând producerea de elastan și colagen. Alege o îngrijire complexă! Un set conține 4 perechi de mănuși hidratante TOUCH, suficiente pentru o lună de tratament.

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

PIELE A MÂINILOR REGENERATĂ DATORITĂ TRATAMENTULUI CU TOUCH

Persoanele care au participat la testarea produsului au apreciat beneficiile setului de mănuși hidratante TOUCH.


95%

din cei chestionați recunosc că pielea mâinilor este fină și hrănită după utilizarea regulată a mănușilor

90%

au observat că pielea mâinilor este mai fermă și mai elastică

90%

dintre persoanele participante confirmăcă mâinile sunt hidratate și fine

85%

dintre participantele la teste au observat că pielea e mai catifelată

Mâinile tale au nevoie de regenerare intensă? Pielea ta este uscată, deshidratată și iritată? Apar riduri? Încearcă o lună de terapie pentru mâini și simte-te ca după un tratament de înfrumusețare într-un salon profesional. Mănusile hidratante TOUCH de la ORPHICA, cu formula Active Ceramide Therapy sunt perfecte pentru tine. O analiză atentă la care a fost supus produsul a confirmat că are proprietăți antiseptice și regenerative.

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

CITEȘTE OPINIILE CLIENTELOR NOASTRE

Ele au obținut deja rezultatele dorite și și-au îngrijit mâinile în mod complex cu mănușile hidratante TOUCH!


Înainte După Pielea mâinilor mele este foarte sensibilă și asta îmi dă multe bătăi de cap. Din păcate, până am încercat produsele cosmetice din gama TOUCH, niciun produs nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Odată ce le-am încercat, am știut că produsele TOUCH sunt pentru mine. Terapia de hrănire cu mănușile hidratante TOUCH mi se pare grozavă. Mănușile sunt atât de bine făcute, încât le pot ajusta dimensiunile și se potrivesc chiar și pe mâinile mele, care sunt destul de mici. Banda auto-adezivă funcționează bine și mănușile nu alunecă de pe mâini. După ce sunt îndepărtate, și mult timp după aceea, pielea rămâne fină, hidratată și cu un miros plăcut.

Ana, 30

Înainte După Îmi place când mâinile mele sunt fine, moi și îngrijite. Până acum, doar câteva produse mi-au satisfăcut așteptările și niciunul 100%. Apreciez produsele de marcă, de bună calitate, așa că am hotărât să cumpăr produse din gama TOUCH de la ORPHICA. Folosesc mănuși hidratante TOUCH de o lună. De fiecare dată, după scoaterea mănușilor, mă simțeam ca după un tratament la cosmeticiană. Am încercat zeci de creme hidratante și trebuie să spun că mănușile sunt mult mai bune.

Ioana, 26

Înainte După Sufăr de alergii și îmi este foarte greu să aleg produse care să nu-mi irite pielea. Glicerina din farmacie era singurul produs care mi se potrivea. Din fericire, am descoperit cosmeticele din gama TOUCH. Îmi plac mănușile hidratante de la ORPHICA. Substanța cu care sunt îmbibate îmi hrănește perfect mâinile. Pentru că mi se iritau mâinile chiar și de la săpun, e foarte important pentru mine să folosesc produse care au fost supuse testelor alergologice. Până acum sunt foarte mulțumită de rezultatele tratamentului, așa că am mai comandat câteva seturi.

ANA, 29

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

Ingrediente unice

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

Îmbogățite cu formula Active Ceramide Therapy, mănușile hidratante TOUCH sunt soluția perfectă pentru mâinile deteriorate și crăpate, expuse influenței negative din partea factorilor externi. Înalta calitate, siguranța și eficiența sunt cele care garantează satisfacția clienților noștri.

Compoziția produsului a fost îmbogățită cu extracte și ingrediente naturale care asigură o îngrijire completă pentru o piele a mâinilor iritată și crăpată. Gligerina netezește ridurile, face pielea hidratată, mai elastică și mai fermă, și în plus, accelerează procesul de regenerare. Uleiul din flori de șofran formează un film protector care împiedică evaporarea excesivă a apei de pe suprafața pielii. Arginina asigură o hidratare în profunzime, ceea ce calmează iritațiile pielii. Adenozina are proprietăți anti-rid, crește producția de colagen și elastan din straturile profunde ale pielii, făcând-o mai luminoasă și mai fină. Ureea și ceramidele hidratează pielea. Extractul din fructul Illicium Verum (Anise) are proprietăți antiseptice. Alantoina calmează și ajută la eliminarea celulelor moarte. În plus, elimină iritațiile provocate de detergenți, săpunuri, acizi și alcalini. Sarea de sodiu din acidul hialuronic restrânge pierderea de apă prin epidermă și asigură o hidratare corespunzătoare. Lecitina netezește pielea și adaugă elasticitate. 

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

Cum trebuie folosit?

01.

Spălați mâinile și ștergeți-le bine. Scoateți cu atenție mănușile din pachet și puneți-le pe mâini.

02.

Folosiți benzile adezive atașate pentru a ajusta mănușile.

03.

Scoateți-le după 15 minute și masați ușor substanța nutritivă rămasă pe mâini până când aceasta e absorbită complet de piele.

01.

CUM FUNCȚIONEAZĂ MĂNUȘILE HIDRATANTE TOUCH?

Ingredientele active din mănușile hidratante TOUCH au proprietăți antiseptice, netezesc ridurile, accelerează procesele de regenerare și calmează iritațiile, în același timp stimulând producerea de colagen și elastan.

02.

CUM SE FOLOSESC MĂNUȘILE HIDRATANTE TOUCH?

Spălați-vă pe mâini și ștergeți-le bine. Scoateți cu atenție mănușile din ambalaj și puneți-le pe mâini, strângându-le cu ajutorul benzilor adezive atașate. Scoateți mănușile după 15 minute și masați ușor până când substanța nutritivă rămasă este complet absorbită în piele. Utilizați o dată pe săptămână. Nu folosiți dacă aveți o sensibilitate ridicată la oricare din ingredientele produsului. În cazul în care substanța în care sunt îmbibate mănușile intră în contact direct cu ochii, clătiți cu apă din abundență.

03.

PENTRU CINE SUNT MĂNUȘILE HIDRATANTE TOUCH?

Mănușile hidratante TOUCH au fost create pentru cei care doresc să-și îngrijească pielea mâinilor. Dacă doriți să aveți o piele intens hrănită, hidratată și regenerată, acest produs de la ORPHICA este perfect pentru voi.

04.

DE CE SUNT UNICE MĂNUȘILE HIDRATANTE TOUCH?

Mănușile hidratante TOUCH sunt extraordinare pentru că sunt îmbogățite cu formula unică Active Ceramide Therapy care face pielea mâinilor mai fermă, mai elastică și intens hidratată. După aplicare, pielea este acoperită cu un film invizibil de protecție care împiedică deshidratarea.

05.

CÂT ESTE PDD (perioada după deschidere) PENTRU MĂNUȘILE HIDRATANTE TOUCH?

Mănușile hidratante TOUCH sunt de unică folosință. Un set conține 4 perechi de mănuși hidratante TOUCH, suficient pentru o lună de tratament.

06.

SUNT MĂNUȘILE HIDRATANTE TOUCH SIGURE?

Da, produsul este deplin sigur. Mănușile hidratante TOUCH au fost supuse unor teste alergologice și dermatologice aprofundate, iar acestea au confirmat că ingredientele naturale din substanța hidratantă formează un film de protecție la suprafața pielii, făcând pielea mâinilor mai fină și regenerată în profunzime.

07.

CARE SUNT INGREDIENTELE MĂNUȘILOR HIDRATANTE TOUCH?

Compoziția mănușilor hidratante TOUCH: apă, glicerină, ulei din semințe de Carthamus Tinctorius (floare de șofran), glyceril stearate, butylene glycol, cetearyl alcohol, propylene glycol, PEG-100 stearate, phenoxyethanol, dimethicone, arginină, carbomer, caprylyl glycol, 1-2-hexanediol, parfum, propanediol, alantoină, adenozină, disodium EDTA, caprylic/capric triglyceride, uree, extract din fruct de Illicium Verum (anise), ceramide NP, hialuronat de sodiu, lecitină hidrogenată, citral, linalool.

08.

CUM TREBUIE PĂSTRATE MĂNUȘILE HIDRATANTE TOUCH?

Produsul trebuie păstrat la temperatura camerei, între 8ᵒC and 25ᵒC. Produsul trebuie păstrat închis, ferit de razele directe ale soarelui. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

09.

TRIMITEȚI COMENZI ȘI ÎN STRĂINĂTATE?

Da. ORPHICA e un brand internațional care oferă livrare în întreaga lume.

10.

ÎN CÂT TIMP VOI PRIMI COMANDA?

Comenzile sunt livrate în 2 zile lucrătoare.