735 751

Eyeliner

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #EDGE

pentru rezultatele extraordinare
EDGE - eyeliner


EDGE este un eyeliner cu o consistență unică. Se menține o perioadă lungă de timp pe piele, asigurând un efect durabil al machiajului. Textura delicată a EDGE face posibilă realizarea unor linii precise, senzoriale. La eyeliner a fost anexată o ascuțitoare specială, datorită căreia singură vei putea decide cu privire la grosimea liniei. EDGE este simplu de aplicat și este foarte practică.

Compoziția inovatoare a acesteia este îmbogățită cu extracte naturale de cea mai înaltă calitate. Suplimentar, eyelinerul îngrijește pielea delicată din jurul ochilor. EDGE face ca, privirea Ta să fie mai adâncă, mai clară și seducătoare!

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

ÎNGRIJIREA PIELII DIN JURUL OCHILOR

 • Consistență unică.
 • Confort de utilizare
 • Durabilitate și calitate înaltă
EDGE
Culoare saturată, bine pigmentată
Ascuțitoare specială

Eyelinerul EDGE este retractabil, ceea ce asigură aplicarea exactă și egală a acestuia. Ascuțitoarea care este anexată la eyeliner, face posibilă adaptarea grosimii liniei la preferințele Tale. Consistența unică a EDGE va permite ca fără nici un fel de probleme să poți realiza atât un machiaj modern de tip ,,smokey eyes”, cât și linii subțiri precise. Eyelinerul are o nuanță saturată, foarte bine pigmentată și este potrivit pentru toate culorile de ochi. EDGE nu se mânjește, se aplică ușor și se menține pe piele timp de ore în șir. Folosește EDGE și bucură-te de o privire distinctă! EDGE este disponibil în două culori - negru și maro.

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

Ingrediente unice

Brandul ORPHICA reprezintă garanția unei calități înalte și siguranței. Avem grijă atât de aspectul frumos cât și de confortul clientelor noastre, de aceea formula EDGE a fost îmbogățită cu extracte naturale de cea mai înaltă calitate, care îngrijesc pielea sensibilă din jurul ochilor.

În compoziția eyelinerului se găsesc printre altele, gălbenele, care hrănesc și hidratează pielea, extractul de palmier sabal - care îmbunătățește condiția genelor și inul, care posedă proprietăți de regenerare. Formula delicată EDGE, conține, de asemenea, coada calului, care inhibă procesul de îmbătrânire a pielii.

Textura delicată și consistența cremoasă a EDGE face ca aplicarea eyelinerului să fie foarte simplă, iar de o linie perfectă te desparte numai o singură trăsătură.

 • Livrare gratuită
 • 90 de zile pentru returnare

Cum trebuie folosit?
Trebuie să începi trasarea liniei din partea interioară a colțului ochiului. Aceasta trebuie condusă de-a lungul liniei genelor, mărind treptat grosimea. Singură poți decide despre grosimea și aspectul liniei! Dacă îți place ,,privirea de pisică”, scoate mai mult eyeliner și trasează o linie groasă, care este ușor curbată în sus în colțul exterior al ochiului. Dacă dorești să ai o linie subțire, trebuie doar să asciți eyelinerul cu ajutorul ascuțitoarei anexate.

01.

Cum trebuie folosit eyelinerul EDGE?

EDGE a luat naștere pentru confortul Tău și poți trasa cu ajutorul acestuia orice tip de linie. Atât pe pleoapa superioară cât și pe cea inferioară a ochiului. EDGE reprezintă opțiunea ideală pentru orice tip de machiaj. Este bine de adăugat că, eyelinerul a fost fabricat din ingrediente de cea mai înaltă calitate, care îngrijesc zonele sensibile din jurul ochilor. Datorită faptului că, EDGE este retractabil, este foarte practic și confortabil în utilizare.

02.

Pentru ce este destinată ascuțitoarea?

Ascuțitoarea anexată la EDGE este destinată pentru ascuțirea eyelinerului. Aceasta trebuie folosită în cazul în care dorești ca liniile Tale să fie subțiri și realizate cu foarte mare precizie. Ascute eyelinerul și bucură-te de un make-up realizat profesional.

03.

Unde găsesc această ascuțitoare?

Ascuțitoarea specială se află la capătul eyelinerului EDGE în capătul argintiu. Trebuie doar să tregi o dată ferm pentru a o scoate.

04.

Care este compoziția EDGE?

Compoziția eyelinerului negru EDGE: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

05.

Eyelinerul poate irita pielea sensibilă?

Nu. Formula inovatoare cât și ingredientele de cea mai înaltă calitate îngrijesc pielea sensibilă din jurul ochilor și sunt complet sigure. Eyelinerul nu provoacă alergii și nu irită pielea.

06.

Ce efect voi obține realizând machiajul cu ajutorul eyelinerului EDGE?

Folosind EDGE, cu siguranță vei obține efectul pe care îl dorești. Dacă imediat după folosire întinzi eyelinerul vei obține efectul de ,,smoky eye”. Dacă în schimb îți plac liniile subțiri, poți ascuți eyelinerul cu ajutorul ascuțitoarei. Machiajul Tău depinde de preferințele Tale!

07.

Ce face ca eyelinerul EDGE să fie unic?

Consistența unică a eyelinerului, efectul de lungă durată și ingredientele selectate cu mare grijă, care îngrijesc pielea sensibilă din jurul ochilor, fac ca EDGE să fie unic. Cu ușurință vei realiza machiajul dorit - de la ,,smoky eye”, până la liniile subțiri realizate cu mare precizie. Liniile de vor menține o zi întreagă, nu va trebui să privești în permanență în oglindă pentru a ajusta make-upul. ORPHICA este un brand internațional și cel mai important pentru noi este satisfacția clientelor noastre. De aceea creăm produse cosmetice de cea mai înaltă calitate.

08.

Ce culori ale eyelinerului EDGE sunt disponibile?

EDGE este disponibil în două culori: negru și maro.

09.

Cât timp voi aștepta sosirea coletului?

Produsele sunt expediate în 2 zile lucrătoare. Ieșind în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri, acoperim în întregime costurile de expediere.

10.

Este posibilă expedierea în străinătate?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON